BOX 119, 191 22 Sollentuna

Kontakta oss för dränering och stenläggning i Stockholm - Våra tjänster

Stenläggning i Stockholm

Stenläggning är konsten att arrangera stenar i ett mönster för att skapa en vacker, användbar och hållbar yta. Detta kan innefatta allt från stora stenar som används i trappor och terrasser till mindre, finare stenar som används i gångvägar och dekorationer. När ni behöver hjälp med stensättning i Stockholm så är det oss på Prima Tak & Mark ni ska vända er till. Vi erbjuder bara material av högsta kvalité och vår duktiga personal hjälper er lägga plattor efter era önskemål. När ni vänder er till oss för stenläggning kan ni känna er trygga med det utförda arbetet. Vi jobbar alltid mot att ge er bästa möjliga service. Vi är proffs på stenläggning och kan även erbjuda planering och rådgivning för er som behöver det.

Vi är specialister inom stenläggning och hjälper dig i Stockholm med omnejd. Vid en stenläggning är grundarbetet viktigt för att få ett jämnt och hållbart resultat. Vi ser till att göra en stabil grund för att du ska få det bästa slutresultat. Exempel på projekt vi kan hjälpa er med är stentrappa, stenmur, stengång, uppfart, uteplatser med mera. Gör trädgården eller ingången till bostaden mer attraktiv utifrån din smak med hjälp av stenläggning. Vi kan hjälpa er med idéer och rekommendationer för att skapa en härlig miljö i trädgården eller på uppfarten.

Vi arbetar med olika sorters sten i olika former. Exempel på stensorter är naturstenar i ojämna former, gatsten i form av block eller plattor i granit. Utöver att det finns olika sorters sten så kan man lägga stenarna i olika mönsterkombinationer. Mönstret spelar stor roll när det kommer till utseendet på ytan och kan skapa personliga intryck. Det finns olika mönster som stenarna kan läggas i, det finns fiskbensmönster, parkettmönster, blockförband, halvstensförband och korsförband med mera. Man kan även lägga till detaljer så som en markerad kant längs rabatter, träd och så vidare. Om marken behöver jämnas ut innan er stenläggning så har vi tillgång till grävmaskin.

Varför anlita oss?

Vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att utföra installationen på rätt sätt och säkerställa att den håller länge. Vi har tillgång till alla verktyg och material som behövs för att göra installationen säker och hållbar och erbjuder dessutom 10 års garanti på vårt arbete, vilket ger dig extra trygghet.

Vi har många nöjda kunder och bilder från några projekt kan ni se här nedan. Kontakta oss för mer information om stenläggning hos dig i Stockholm!

Erbjudande Stenläggning i Stockholm – 880KR/KVM!

Just nu har vi en kampanj där vi lägger sten åt er till fastpris inkl MARKSTEN STRUKTUR 210x140x50 mm eller MARKSTEN MAKRO 210x210x50 mm, vilka är körbara med bil upptill 3,5 ton. Erbjudandet gäller hela Stockholm. På alla våra arbeten där vi gör underarbetet lämnar vi alltid minst 10 års garanti.

I priset ingår grävning med grävmaskin, mark fiberduk, bergkross 0-16 mm, stenmjöl 0-8 mm, packning med padda, sten Struktur eller Makro, fogsand.

Kontakta oss via mail eller telefon om ni har några funderingar kring våra tjänster inom stenläggning. Ni kan även skicka efter en kostnadsfri offert direkt här på vår hemsida.

Välkommen till Prima Tak & Mark i Stockholm.

Offertförfrågan
Stenläggning i Stockholm - 1
Stenläggning i Stockholm - 2
Stenläggning i Stockholm - 3
Stenläggning i Stockholm - 4
Stenläggning i Stockholm - 5
Stenläggning i Stockholm - 6
Stenläggning i Stockholm - 7
Stenläggning i Stockholm - 8
Stenläggning i Stockholm - 9
Stenläggning i Stockholm - 10
Stenläggning i Stockholm - 11
Stenläggning i Stockholm - 12
Stenläggning i Stockholm - 13
Stenläggning i Stockholm - 14
Stenläggning i Stockholm - 15
Stenläggning i Stockholm - 16
Stenläggning i Stockholm - 17
Stenläggning i Stockholm - 18
Stenläggning i Stockholm - 19
Stenläggning i Stockholm - 20
Stenläggning i Stockholm - 21
Stenläggning i Stockholm - 22
Stenläggning i Stockholm - 23
Stenläggning i Stockholm - 24
Stenläggning i Stockholm - 25
Stenläggning i Stockholm - 26
Stenläggning i Stockholm - 27
Stenläggning i Stockholm - 28
Stenläggning i Stockholm - 29
Stenläggning i Stockholm - 30
Stenläggning i Stockholm - 31
Stenläggning i Stockholm - 32
Stenläggning i Stockholm - 33
Stenläggning i Stockholm - 34
Stenläggning i Stockholm - 35
Stenläggning i Stockholm - 36
Stenläggning i Stockholm - 37
Stenläggning i Stockholm - 38
Stenläggning i Stockholm - 40
Stenläggning i Stockholm - 41
Stenläggning i Stockholm - 42
Stenläggning i Stockholm - 42
Stenläggning i Stockholm - 44
Stenläggning i Stockholm - 45
Stenläggning i Stockholm - 46
Stenläggning i Stockholm - 47
Stenläggning i Stockholm - 48
Stenläggning i Stockholm - 49
Stenläggning i Stockholm - 50