BOX 119, 191 22 Sollentuna

Om oss - Dränering & stenläggning i Stockholm

Om oss

Prima Tak & Mark i Stockholm AB är bland marknadens snabbast växande aktörer.

Vi bedriver i huvudsak tak och mark arbeten men även inomhus Vi har gemensamt över 30 års erfarenhet inom branschen. Vi utför närmare 100 takomläggningar, 15 dräneringar, 20-30 stensättningar/altan/veranda per år vilket gör oss till en av de större aktörerna i Storstockholm.

Vår affärsidé är att ALLTID göra vår yttersta för att bemöta våra kunders önskemål. Vår unika affärsstruktur med färdiga taklösningar och fasta priser inom dränering och stänsättning med väldigt professionella medarbetare ger våra kunder en unik trygghet i sitt val. Nästan alla medarbetare har varit med oss ända från starten, vilket leder till ett otroligt fint samspel, som i sin tur återspeglar sig i riktigt bra utfört arbete.

Vad gör vi?

Vi gör allt från källare till tak. Vår specialitet är tak arbeten men vi jobbar även på marken med stensättning, dränerigar av husgrunder.snickeri, målning, rivning . Dvs. nästan ALLT.

Vad kostar det?

Priserna varierar från objekt och arbete. Men vi ger alltid en konkurrerande pris samt dom bästa garantierna. Hos oss finns inga förlorare. Fråga oss innan du anlitar någon.

Hur lång tid tar det?

Vi garanterar våra kunder den kortaste möjliga byggnationstid för att minska buller samt störningar. Vi utför arbetet till fullo utan avbrott för annat. T.ex., en takomläggning/dränering tar ungefär 1-5 arbetsdagar beroende på storleken.

Vad har vi för garantier?

Vi lämnar alltid minst 10 års arbetsgaranti. Vi har även DYGNET RUNT Jour för dig som vill känna sig extra trygg. Vi tar EJ BETALD för UTKÖRNING. Vi har så klart även ansvarsförsäkringar.

När kan vi börja?

Vi börjar alltid när det passar kunden men vi reserverar oss för eventuella väderleks skiftningar. Vi har inga långa väntetider.

Så kontakta oss för mer info så hjälper vi er mer än gärna för att ni ska göra en bra affär.