BOX 119, 191 22 Sollentuna

Våra tjänster - Dränering i Stockholm, kontakta oss

Dränering i Stockholm

Smart dränering till en bättre kostnad

Ska ni dränera hus i Stockholm? Vid dränering är det viktigt att man använder produkter som håller hög standard. Hos Prima Tak & Mark finner ni Pordrän som ger en effektiv och smart dränering som ger bäst resultat till en låg kostnad. Pordrän är en populär produkt som funnits enda sedan 1965 och används för att dränera såväl små som stora hus. Dess unika material och uppbyggnad tillsammans med att den är miljövänlig gör den till en av de bästa produkterna på marknaden för dränering. Den är även fuktskyddande och värmeisolerande vilket håller nere er dränering kostnad för uppvärmning under många långa år.

Pordrän är uppbyggd med cellplastkulor som är fyllda med luft. Kulorna hålls på plats genom ett bindemedel som även ser till att materialet är tätt och därmed inte absorberar fukt. Pordräns unika bindmedel gör att skivan håller en lång livslängd och blir därmed även en låg kostnad för dig. Det gör det till det perfekta materialet för fuktskydd som ett hus och husägare kan få.

Tack vare sin höga porvolym och uppbyggnad så kan Pordrän transportera bort fukt mer effektivt än andra produkter på marknaden. De flesta andra produkter för dränering som finns på marknaden är uppbyggda på grus eller krossad sten, något som bidrar till hög anläggnings- och transportkostnad. Med Pordrän så minskar du dock denna kostnad betydligt.

Då Pordrän har flera funktioner, så som värmeisolering och fuktskydd, så passar den bra på flera delar av huset. Använd den för dess värmeisolerande funktioner på utsidan av väggen, under marken, under källarbjälklag eller under platta på mark. Det hjälper till att hålla värmen samtidigt som dess dränerande funktion håller grunden torr. Med ett starkt skydd mot bland annat markvatten och kondensfukt från källaren så slipper ni oroa er för annars vanliga fuktskador och mögel som lätt uppstår i golvbjälklaget.

Pordrän är alltså en fuktskyddande skiva som ger er dränering, värmeisolering, stötupptagning och kapillärbrytning. Detta samt det faktum att den är miljövänlig och typgodkänd gör den till det bästa alternativet på marknaden. Pordräns höga kvalité gör att den håller lång livslängd och är ett perfekt alternativ ur en ekonomisk synpunkt.

Ni hittar Pordrän hos oss på Prima Tak & Mark i Stockholm. Glöm inte bort att ni kan använda er av ROT-avdraget när ni gör en återställning efter dränering. Kontakta oss för information om kostnad för just ert projekt.

Offertförfrågan
Dränering i Stockholm - 1
Dränering i Stockholm - 2
Dränering i Stockholm - 3
Dränering i Stockholm - 4
Dränering i Stockholm - 5
Dränering i Stockholm - 6
Dränering i Stockholm - 7
Dränering i Stockholm - 8
Dränering i Stockholm - 9
Dränering i Stockholm - 10
Dränering i Stockholm - 11
Dränering i Stockholm - 12
Dränering i Stockholm - 13
Dränering i Stockholm - 14
Dränering i Stockholm - 15
Dränering i Stockholm - 16
Dränering i Stockholm - 17
Dränering i Stockholm - 18
Dränering i Stockholm - 19
Dränering i Stockholm - 20
Dränering i Stockholm - 21
Dränering i Stockholm - 22
Dränering i Stockholm - 23
Dränering i Stockholm - 24
Dränering i Stockholm - 25
Dränering i Stockholm - 26
Dränering i Stockholm - 27
Dränering i Stockholm - 28
Dränering i Stockholm - 29
Dränering i Stockholm - 30
Dränering i Stockholm - 31
Dränering i Stockholm - 32
Dränering i Stockholm - 33
Dränering i Stockholm - 34
Dränering i Stockholm - 35
Dränering i Stockholm - 36
Dränering i Stockholm - 37
Dränering i Stockholm - 38
Dränering i Stockholm - 39
Dränering i Stockholm - 40
Dränering i Stockholm - 41
Dränering i Stockholm - 42
Dränering i Stockholm - 43
Dränering i Stockholm - 44
Dränering i Stockholm - 45
Dränering i Stockholm - 46